Grønsberg Bygg AS

Fra drøm til virkelighet

Entreprenør bedrift etablert i 

1971

Grønsberg Bygg AS

Grønsberg Bygg AS er et Entreprenør firma med hovedbase i Kinn kommune. Siden Grønsberg Bygg blei etablert i 1971 (Som enkeltmansforetak - Kåre Grønsberg) og fram til i dag så har vi bygget en solid bedrift stein på stein. Vi gikk over til aksjeselskap i 2007

Vi har i dag bred kompetanse innenfor et vidt spekter av entreprenørtjenester. Vi har god fagkunnskap som våre kunder nyter godt av, og som gir trygghet i ethvert byggeprosjekt. 

I alle år har vi i Grønsberg Bygg jobbet målrettet,allsidig og kvalitetsbevisst. Det har gitt oss gode referanser innenfor både nybygg,renovering,sanering og Stillasutleie i alt fra private hjem, offentlige bygg og for oljeindustrien. Vi har derfor opparbeidet oss en mengde referanseprosjekt i Kinn Kommune og omegn.

2016 Flyttet vi til nye lokaler. Da vi kjøpte ICA bygget på Krokane, Der har vi bygget om og laget til en Nærings hage med 8 stk Firma som har etablert seg.

Kinn Forskaling er blitt en del av Grønsberg Bygg fra sommeren 2021. Vi har med det fått en solid kompetanse innen betong og kan ta på oss store og små oppdrag innen betong faget.

Vi har vokst ut av våre lokaler og er no flyttet inn i nybygget på 1700 m².

Vi er for tiden 27 fast ansatte. derav 5 stk tømrer lærlinger og 2 stk som holder på med ekstra fagbrev i Betong arbeid.
Kontortiden vår er: mandag til fredag 0700 -1600


Ansatte i Grønsberg Bygg


Vi har 27 stk flinke ansatte sammensatt i team på 2 til 4 stk, kommer an på størrelse på oppdrag.

Vi har stor fokus på å videre utvikle de ansatte for å stille sterkere i framtiden. Vi har flere som har tatt fagbrev i Byggdrifter og stillas  og flere vil ta det i årene som kommer.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Her kan man si noe om at det er viktig for oss å ha fornøyde kunder, eller vi har vært heldig med å jobbe med mange kunder og at vi har vært så heldige å få dele noen av dere tilbakemeldinger.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med Byggopp med våre lærlinger.

Vi har for tiden 4 stk lærlinger og satser sterkt på framtide fag folk