Nyheter, tips og inspirasjon

Ekspansiv Florø-bedrift søker tømrer

Om du er tømrer, på jakt etter jobb som gir mulighet til å utvikle deg faglig og vokse med oppgavene, er det i Grønsberg Bygg AS du skal jobbe. Etter mange år med vekst, trenger de påfyll av arbeidskraft.

Les mer

Saltdalshytta.no

Saltdalshytta sin kontaktperson i Kommunene Askvoll, Kinn og Bremanger er Knut-Einar Grønsberg og Frode Teige

Les mer

Serviceavtalen.no

Serviceavtalen.no for Hus Hytter, Borettslag g Industri-eiendommer

Grønsberg Bygg lanserte i 2017 ein nyhet: Serviceavtale for din bolig. I dag er for det meste slike avtaler i bruk i samband med kjøp av bil, men aldri ved kjøp av hus. Ein tar gjerne service av en bil til 300 000, men tenker ikke på at ein bolig til 3 000 000 også trenger tilsyn en gang i året.

Ein serviceavtale inneholder ein årlig sjekk av huset etter inngått avtale. Hva vi legger inn i avtalen er forskjellig fra kunde til kunde, Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å holde huset ditt i tipp topp stand.

 Det vil bli skrevet en tilstandsrapport etter at kontroll er utført som vi legger inn i boligmappa.no der alle papir på huset deres vil ligge tilgjengelig for all framtid uansett hvem som eier huset i framtiden.

Dette er noko som absolutt er å vurdere for å unngå unødvendige kostnader i framtida.

Les mer

Saltdalshytta

Grønsberg Bygg har fått agentur på å selge Saltdalshytta for Askvoll, Flora, Bremanger og Vågsøy kommune.

På jakt etter hytte tomt? Vi har flere tomter tilgjengelig som passer flott i lag med våre hytte modeller.

Les mer

Et vellykket rehabiliteringsprosjekt er avhengig av kvalitetsprodukter og en god plan

Antall boligeiere som ser nytte verdien av å oppgradere boligen er stadig økende. Årsaken ti at mange ønsker å rehabilitere boliger er mange, men det er oft et ønske om økt komfort og en oppgradering av utseende.

Ved å bytte ut gamle vinduer og dører oppnår man bedre inneklima og reduserte fyringsutgifter. Når man investerer i kvalitetsprodukter fra Gilje får du samtidi en verdiøkning på boligen din. Alle som rehabiliterer bolig har et mål om å enten bevare husets uttrykk, eller oppgradere til et mer moderne utseende. Uavhengig av hvilket mål man har med investeringen oppnår man alle fordelene når det baseres på kvalitetsbevisste valg.

KVALITET FRA INNERST TIL YTTERST

De som velger kvalitetsprodukter fra Gilje har én ting til felles; de ønsker kun det beste. Ønsker du å holde støyen ute og varmen inne, da velger du fra vår moderne produktserie Gilje eXtra. Vi tilbyr noen av de best miljødokumenterte produktene på markedet. Produktene har høy andel av kjerneved. Gilje Basic er riktig valg ved rehabilitering, i de tilfellene du ønsker å bevare det tradisjonelle utseendet og god varmeisolasjon.

GI ROM FOR EKSTRA LYS

Utvidet vindusflate gir mer lys og samtidi en følelse av økt romstørrelse. For å oppnå det beste resultatet er det viktig å avstemme hvilke ønsker og behov som er de viktigste. Velger du å bytte ut vinduene med en skyvedør får du kanskje direkte tilgang til terrassen? Ved å planlegge rehabiliteringen, gjerne i samarbeid med erfarne fagfolk, oppnår du de beste løsningene som er skreddersydd for din bolig.

Helhetsinntrykket er viktig å tenke på når du skal velge vindustype. Store vindus flater er med på å gi boligen et moderne preg, mens mindre og smårutede vinduer underbygger et nostalgisk uttrykk. Gilje leverer vinduer på spesialmål, uavhengig av hvilken vindustype du ønsker. «Alt kan kombineres med alt» er utgangspunktet for bestilling av kvalitetsprodukter fra Gilje.

Les mer