Nybygg

Planleggingsprosessen av nybygg er spennende men også krevende. Det fleste bygger bare en gang, og det er derfor viktig at ditt oppdrag blir tatt hånd om av håndverkere som har evne og vilje til å utføre oppdraget med respekt for dine ønsker og forventninger, Det har vi i Grønsberg Bygg. Vi bygger alt fra nye hus og hytter, til garasjer og andre uthus. Ønsker du større plass? Vi kan bygge på både i lengden og bredden, en ny etasje eller andre utvidelser. Foruten egne tømrere og betong arbeidere samordner vi andre nødvendige håndverkere og fagfolk i prosjektet.

Skal du bygge nytt hus? Se hva vi kan hjelpe deg med.

Grønsberg Bygg tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Her kan man både finne en hus stil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Grønsberg Bygg bygger moderne hus, tradisjonelle hus og herskapelige hus i Kinn kommune.

Soldalvegen 3

Arkitekt tegnet hus som vi har bygd for kunde i Florø

Gammelt hus blei revet nesten til grunnen, bare litt av bygget sto igjen. Det gamle var ett 1,5 etasjers hus og no er dette blitt et hus med 3 etasjer og rikelig med terrasse plass og en fantastisk utsikt.


Markegata 68 

4 manns bolig bygget for kunde i Florø. 

Leilighetene blir levert med hver sin garasje og bod i under etasje. Leilighetene er lyse og trivelige med kort avstand (ca 200 meter) til sentrum.

Leilighet nr A og C:

Har et totalt bruksareal 103 m2 inkludert garasje og bod i underetasjen. Leilighetene har 2 stk soverom med muligheten til å lage et 3 soverom.

Leilighet B og D: 

Har et totalt bruksareal på 91 m2 inkludert garasje og bod i underetasjen. Leiligheten har 2 stk soverom.

Hestenesgata 6

9 etasjers bygg i Florø

"Bortheim Tårnet" Det nye signal bygget i Florø begynner og ta form.

Vi i Grønsberg Bygg har innredningen av bygget som skal stå ferdig i løpet av 2020. Dette blir et signalbygg for alle som kommer forbi Florø både sjøveien og på land. Med en utsikt på 360 ` fra di fleste av leilighetene i bygget, Dette er plassen for deg som  vil bo urbant med en fantastisk utsikt.

Leilighetene vil få egen inngang med heis og trapperom, Garasje plass i kjeller til flere av leilighetene.

Salget av leilighetene er i gang, Er dette leiligheten for deg så er det bare å ta kontakt med Per Gunnar Bortheim på mail: per@bortheim.no så får du et prospekt og en omvisning i bygget.

Bilde fra Sørside på bygget:

Bilde fra Nordside av bygget:


Mårkroken 22

Nybygg arkitekt tegnet funkis hus bygget for kunde.

Bilde 1 : Sørvendt